Kamersteigers

Kamersteigers

Bent u binnenshuis aan het werk?

Huur dan een kamersteiger. Onze kamersteigers passen eenvoudig door de deuropening, zijn vouwbaar en licht. Hierdoor zijn deze eenvoudig door 1 persoon op te zetten. Daarnaast zijn onze kamersteigers verrijdbaar, dus verplaatsen is gemakkelijk.

Onze Kamersteigers zijn ontworpen voor professioneel gebruik; met een draagvermogen van 450 kg hebt u op comfortabele wijze toegang tot variabele werkhoogtes van maximaal 7,50 m. De kamersteiger wordt geleverd in de breedtematen 75 en 135 cm. Elke kamersteiger wordt standaard geleverd met wielen en een of meer platformen. De  Kamersteigers voldoen ruim aan de (N)EN 1004.

Vouwunit 
Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium buis met een wanddikte van 1,6 mm. De sporten zijn voorzien van een antislipprofiel.

Platform
Het platform is voorzien van een gelast aluminium frame, met watervast multiplex en een antisliptoplaag. De maximale werkbelasting is 250 kg per platform bij gelijkmatige spreiding.

Wiel
De diameter van de dubbelgeremde wielen is 160 mm; de maximale belasting per wiel is 120 kg.

Stabilisator
De stabilisator wordt aan het frame bevestigd met een kunststof koppeling. Deze is eenvoudig in gebruik en brengt geen beschadigingen aan het frame toe. Een stabilisator is verplicht bij een werkhoogte vanaf 4 m.

Kantplank
Aluminium kantplanken zijn eenvoudig te monteren met kunststof kantplankhouders. Kantplanken zijn verplicht op elk werkplatform.

Vanuit ons bedrijf in Buggenum (Limburg) brengen wij de kamersteiger desgewenst naar uw werklocatie en bouwen hem voor u op.

Technische specificaties

Unitmaten (LxBxH)

  • Kamersteiger 75: 190 x 75 x 197 cm (opbergmaten: 18 x 100 x 197 cm)
  • Kamersteiger 135: 190 x 135 x 197 cm (opbergmaten: 18 x 135 x 197 cm)

Uitbreiding mogelijk tot 6 m werkhoogte

Hoogte is inclusief wielen. 
Opbergmaten zijn exclusief platform.